uu.seUppsala University Publications
Change search
CiteExportLink to record
Permanent link

Direct link
Cite
Citation style
  • apa
  • ieee
  • modern-language-association
  • vancouver
  • Other style
More styles
Language
  • de-DE
  • en-GB
  • en-US
  • fi-FI
  • nn-NO
  • nn-NB
  • sv-SE
  • Other locale
More languages
Output format
  • html
  • text
  • asciidoc
  • rtf
Social dominance and energy reserves in flocks of Willow Tits
Uppsala University.
Uppsala University.
1996 (English)In: JOURNAL OF AVIAN BIOLOGY, ISSN 0908-8857, Vol. 27, no 3, 203-208 p.Article in journal (Other scientific) Published
Abstract [en]

Theoretical studies have suggested that birds in winter should carry higher energy reserves when food supply is lower, or less predictable, in order to maximize their probability of survival until the end of winter. In the Willow Tit Parus montanus, a pas

Place, publisher, year, edition, pages
MUNKSGAARD INT PUBL LTD , 1996. Vol. 27, no 3, 203-208 p.
Keyword [en]
STURNUS-VULGARIS; PREDATION RISK; FAT RESERVES; PARUS-MONTANUS; BODY-MASS; BEHAVIOR; WINTER; COSTS; BIRDS; RANK
Identifiers
URN: urn:nbn:se:uu:diva-84052OAI: oai:DiVA.org:uu-84052DiVA: diva2:111960
Note
Addresses: UPPSALA UNIV, DEPT ZOOL, S-75236 UPPSALA, SWEDEN. UNIV TRONDHEIM MUSEUM, N-7004 TRONDHEIM, NORWAY.Available from: 2008-10-17 Created: 2008-10-17 Last updated: 2011-01-15

Open Access in DiVA

No full text

By organisation
Uppsala University

Search outside of DiVA

GoogleGoogle Scholar

urn-nbn

Altmetric score

urn-nbn
Total: 470 hits
CiteExportLink to record
Permanent link

Direct link
Cite
Citation style
  • apa
  • ieee
  • modern-language-association
  • vancouver
  • Other style
More styles
Language
  • de-DE
  • en-GB
  • en-US
  • fi-FI
  • nn-NO
  • nn-NB
  • sv-SE
  • Other locale
More languages
Output format
  • html
  • text
  • asciidoc
  • rtf